България - Унгария (Предварително по минути™)

Oct 8, 2020     zhelyo     4610
Орбан вдигна стадиони, народѝ юноши и наглед е засилил унгарския футбол, но нашият го играе стреляна лисица. Разформирова си селския тим, за любимия отбор няма пари за козирка, но всъщност спи до чекмеджето с парите и чакаме да купи съдията. Да проследим.

Химни. Унгарският химн звучи като коледна песен, а то вече си е време да почнат да ги пускат из моловете.

Начало. 2 милиона българи са се събрали пред телевизорите си, обединени в реакцията си независимо от резултата - или ще ликуват, или ще цъкат език и псуват.
'10 - 0:1! Унгарците започват мача по-организирано и надъхано, а Вили Орбан от Редбул Лайпциг вкарва с глава след корна. Следва голямо възмущение защо поне един български играч нямаме да играе за някоя вредна за сърцето напитка в Германия.

'21 - Валери Божинов надъхва съотборниците си с клипче в инстаграм, в което е пуснал силно сръбска музика и е в джакузи, пълно с течен шоколад. Заобиколен от жените на унгарските футболисти.

'32 - Балаш Джуджак и Спас Делев се сбиват кой им е ял от купичката и им е спал в легълцата, като съдията им дава по жълт картон и куверт да посрещнат Нова година в ресторант Осемте джуджета.

'43 - 0:2! Адам Салай преодолява защитата ни като една прекрасна госпожа - охраната на НСО.

Почивка. В студиото основният извод е, че футболистите ни все още не могат да се оттърсят от бездната, която остана след разформироването на Витоша (Бистрица), но трябва именно в памет на този страхотен клуб да се вдигнат.
'54 - 1:2! Съдията позволява на нашите да отбележат с 3-метрова засада, като е само съвпадение това, че се оказва бракосъчетан за мис Бикини и собственик на голям поземлен имот в Каталуня.

'65 - Червен картон! Вратарят Гулачи е изгонен поради причината, че тежи под 100 килограма.

'76 - 2:2! Топката излиза в аут, но съдията отсъжда гол, след което е избран за кмет на Галиче и му се дава да управлява ловно стопанство с 10 джипа по 300 000 лв бройката.

'87 - 3:2! Унгарците са толкова съпикясани от случващто се, така щото Митко Илиев им вкарва съвсем нормален и редовен гол.

Край. Ще играем с Румъния, където надеждите са националите им от Лудогорец да занесат малко кихане и кашлюк в лагера на врага.

Ще навием ли съдията да помогне?

Избери отговор!
Край