България - Холандия (Предварително по минути™)

Mar 24, 2017     zhelyo     8316
За тези, които не успяха да се уредят с втори поред брой на Прас-прес!

В деня за размисъл ще се случи мач. Международен. Квалификация за Световното в Русия догодина. Ще можем ли да разчитаме на подкрепата на братските руски хакери срещу прогнилата либерална сволоч или ще видим Европа на две скорости и представителите на Ниската земя ще държат главите си високо, оставяйки ни унизени ден преди по-голямото унижение, наречено парламентарни избори?

Нека гадаем!
'Химни - Повеждаме морално. Нашият химн е мелодичен, дори танцувален. Холандският е в духа на техния странен гърлен език и представлява звуци за ехолокация, каквито ползват прилепите и китовете.

'Начало - Съдията е бурно освиркан от зрителите на Националния стадион, за да му се вземе страхът и да знае, че я е свирнал нещо криво, я ще го псуват после и ще мърморят.

'9 - Целият сектор А е изпълнен с кандидат-депутати по две причини - Първо: надяват се, че докато камерите показват треньорите и резервните скамейки, хората ще ги видят още веднъж преди изборите по телевизора; и второ: Само те могат да си позволят цените, които БФС определя за билетите на нашата сборная, защото винаги се намърдват с безплатни покани.

'15 - Корнелия Нинова нахлува, яхнала кон, и обещава на Ариен Робен да му вдигне пенсията, мислейки го за представител на актива на БСП от Радомир.

'23 - Майки-християнки срещу дрогата нахлуват в сектора за гости и започват да бият холандците, но полицията се намесва бързо и ги загражда в кордон, преди напушените холандци да разберат, че нещо се случва.
'31 - Съдията вдига спорна засада, което води до сума сигнали до ЦИК за агитация на майчин език от страна на публиката.

'42 - Червен картон! По настояване на жители на Белене, съчетани със заплахи за отрязване на глава и пребиване по цялото тяло, съдията изгонва Мемфис Депай. 

Почивка. В студиото на полувремето гости са Андрей Райчев, Мира Радева и Кольо Колев, които загряват за обиколката си на TV-ефира на следващия ден, като вкарват опорни точки, че Петър Хубчев е нашата Пеп Гуардиола.

'54 - В сектор А става меле, след като Бойко Борисов почва да бие Марешки, че не му бели достатъчно бързо семките, а Марешки отвръща със зов за помощ към Корнелия Нинова.

'60 - Хубчев пуска Ники Димитров - Хичо, чийто прякор идва от това, че имал прическа като Хитлер (не е измислица - бел. авт.) Това силно стряска холандците и се налага личната врачка на Силвио Берлускони да им лее куршуми, за да продължи футболът.
'67 - Волен Сидеров обикаля с антуража си сред публикатата на Холандия, дърпа хората за дрехите и ги обвинява в наркомания, а те радостно признават, прегръщат го и го карат да се чувства като един от тях.

'75 - 1:0! Андрей Гълъбинов сваля с глава към Александър Тонев, който от воле стреля смехотворно високо, но това няма значение, тъй като най-четените сайтове в страната обявяват, че сме вкарали. Спорещите, че не сме вкарали, биват обявени за антибългари, предатели и еничари и биват заглушени.

'83 - Масов бой сред по-крайните фенове на стадиона заради възникнал спор дали ДОСТ е по-лошо от ДПС. Боят е прекратен, тъй като биещите се така или иначе нямало да гласуват

Край. Перфидната агитация, типична за деня на размисъл, в социалните мрежи ескалира, като партийци и симпатизанти виждат в победата на България поличба и за победа на любимата им партия или коалиция.

Ще ни напълнят ли кошницата?

Избери отговор!
Край