Мъск купува България, имал идеи за нови функционалности

Apr 27, 2022     zhelyo     21768
У МЪСКИНИ - Илон Мъск инвестира във втора щуротия за една седмица, показвайки на света, че човек е толкова голям, колкото изглежда.

Южноафриканският предприемач  с канадска майка (сигурно не го знаехте това и сега мозъкът ви се щура между хипотезата, че четете Не!Новините или че ние знаем какво-що) се очаква да приключи сделката за придобиването на територията и населението на Република България по-късно днес.

Най-богатият човек на планетата е предложил цена от $420 милиарда долара за най-древната страна с най-красива природа, умно население, привлекателни жени и Манастирски ливади.
"България е страхотна страна, чието управление е неадекватно. Или корумпирано. Или недоспало. Или пияно. Или и всичките. Аз ще се напукам на марихуана и ще я свежна" - обяви в собствения си Twitter (и това е смешка!) Мъск.

Той обеща да въведе нови функционалности и да покаже, че може да направи България изключително яко място, но дори да не се справи, ще може тук да идват космонавти, подготвящи се за живот на планети без атмосфера.

"И след като ме видят как съм освежил социална мрежа и страна, ще стана и аз президент на САЩ" - призна целите си Илиян, който е далечен братовчед на Путин и имат общи чипровски корени.

Какво мислите за това да сме нечия придобивка?

Избери отговор!
Край