Мансити - Ливърпул (Предварително по минути™)

Jan 3, 2019     zhelyo     3591
Я па тоя футбол! Как така в началото на годината ни е отредил да се порадваме на мач за първото място в добрата стара Англия, дето скоро ще се мести на друг континент. Да видим:

'Начало - Сблъсъкът между Пепи Гуадиола и Юрган Клоп е представен като новата среща в Ялта между Чърчил, Рузвелт и Супер Марио и е анализиран от почти толкова интересни хора, каквито биха били поканени в История.БГ по БНТ.

'12 - Папа Франциско тържествено е дошел да измие нозете на Стерлинг и Салах, че му мязали на недохранени деца в бедни страни.
'27 - Оскар Робертсон полудява, не намира талисмана си - медальон със снимка на неговия кумир Алтин Хаджи. Освобождава Шотландия от Тереза Змей.

'35 - 1:0! Агуеро шушва някакъв гол, колкото пак да се окаже, че е нашил 300 гола през сезона.

'43 - Сити предлагат на Тотюм Кайл Уолкър + 50 милиона за Кайл Уолкър - Питърс, защото припознават него за автентичният десен бек.

Почивка. Нищо, че е работен ден, нацията е пияна, хапва хладна баница, дояжда суджуци, точи последни стиски ракийка. И е хубаво.

'51 - Сане го отвява вятъра, тъй като косата му действа като парашут.
'64 - 1:1! Моамед Сала слага Х-то в резултата на мача.

'75 - Моуриньов се предлага за треньор на който си провали сезона.

'83 - 1:2! Кукери от Перник, предвождани от Джеймс Милнър, доказват, че перничани са англичани и влизат да вкарат задни ножици.

Край. Изневиделица 30 милиона от приятелите ви във Фейсбук са ливърпулци.

Кой ще шампионства?

Избери отговор!
Край