ЛиVARпул - VARчестър Юнайтед (Предварително по минути™)

Jan 15, 2021     zhelyo     4197
Дербито в челото на английския футбол тази седмица е между Солшаяр и Клоп, които в предните дни се зачесаха на кого помага повече технологията на Сашо Диков. Според последното zoom-ване от страна на Асен даже юнайтедчани са едно място в класирането преди мърсисайдлии, което води до напрежение и черни магии. Нека предположим какво ще стане в неделя.

Начало. Съдията дава двамата треньори да му духнат в свирката за начало, за да покажат добри намерения.

'7 - 0:1! Дузпа за Юнайтед, след като Йордан Хендерсън се мята в краката на Бруно Фернандеш като войниче в басейн за кръста на Йордановден. Дори Клоп признава, че има дузпа, а Алисън пуска гол от великодушие.
'18 - VAR отменя гол на Ливърпул и по-точно на Садио Мане. Според съдиите в тъмната мониторингова стаичка Садио Мане и Мохамед Салах трябва да бъдат екстрадирани в Европа, след като заради африканците направиха Брекзит да не взимат работните места на англичаните.

'29 - Уан-Бисака се чуди дали да подаде към Мак Томини или към майкини.

'40 - 1:1! Роберто Фирмино изравнява, което натъжава хората от Източна България, напомняйки им, че за Коледа не са имали истинско Фирмино парти.

Почивка. В студиото са поканили Витомир Саръиванов да избъзикат зрителите, че всъщност това е Оле Гунар.

'51 - Холандски граничен полицай обикаля празните трибуни да продава сандвичите, които е конфискувал от британските тираджии през седмицата.
'62 - VAR не отсъжда очеизбодна дузпа за Юнайтед, защото Клоп вече е гол до кръста, а на главата си е с рога и кожа от опосум.

'73 - 1:2! Единсон Кавани вкарва гол, който е отменен, след като един от космите на косата му стърчи на 2 милиметра в засада. Цялата ситуация се гледа 17 минути.

'84 - 2:1! Трент Алекзандър Арнолд Шварценегер вкарва, без да иска на Де Хеа, който също не иска това. И двамата си признават на съдията, че е без да искат, но той зачита гола. Клоп се радва така, че дори на феновете на Ливърпул им става скомина.

Край. Оказва се, че мачът е отменен заради съмнения за COVID-19 контактуване в туитър в противовес на протоколите.

Кой ще е шампион тая година?

Избери отговор!
Край