Левски - ЦСКА (Ако беше продължил след края по минути™)

May 2, 2018     zhelyo     5864
Тази седмица най-после няма дерби между Левски и ЦСКА. Ама пък що да няма?

Какво толкова щеше да стане, ако бяхме продължили миналоседмичното дерби с още някакво време, ако примерно скрием свирката на съдията или му я запълним със светещи пари?

Ето, че и тази седмица ще имаме дерби, което ще е продължение на полуфинала за Купата.
'90+ - Мачът продължава при 2:2. Двата отбора са с по 10 човека.

'98 - За сините в игра влиза Джерард Бътлър, който е трансфериран от Холивуд като част от сделката на Пеевски да си продаде на Холивуд вестниците.

'104 - Ким Чен Ун и скучния му южнокорейски колега отиват при феновете на двата отбора, за да ги призоват за мир, разбирателство и добросъседство.

'108 - Левски паркират автобуса, за да пазят резултата. При паркирането помитат 3-ма човека от ЦСКА, които биват пратени в травматологията.

‘115 - Дисциплинарната комисия към БФС обявява наказанието за инцидента - 10 пъти молитвата “Отче наш”.
‘120 - Гриша Ганчев отписва мача и се отдава на организацията на мача на “червените” за 70-годишния юбилей. Кани U2, но за всеки случай кани и оркестъра на Литекс.

‘145 - В последните 25 минути не се случва нищо, защото и публика, и длъжностни лица, и футболисти са пратени набързо до НДК да пренаредят плочките, че толко народ накуп поне да е полезен.

‘151 - Футболистите са прекалено уморени за каквито и да е особени игрови пориви, така че се разделят на двойки и играят на камък, ножица, хартия.

154 - 2:3! ЦСКА печели в играта и се връща в мача. Общият резултат е 4:3!

‘169 - Наско Сираков вика за ЦСКА, а Джеки е скептичен и вика лекичко за Левски. Защото когато легендите са недоволни, легендите са недоволни.
‘178 - Пускат бира на стадиона, защото е нехуманно над 3 часа без алкохол, хората стават агресивни и само алкохолът може да ги поотпусне.

‘186 - “Сините” прибягват до вуду-магия и треньорът Делио Роси изработва кукли, представляващи противника. Почва да им усуква краката, заради което истинските футболисти падат.

‘187 - Съдията се консултира с правилника дали спъване чрез вуду-магия е дузпа. От БФС му казват да не вярва в мистичното и да не наказва Левски.

‘200 - Този мач очевидно никога няма да спре и ще живеем в постоянно състояние на Вечно дерби с отцепен център на София, спорещи за засади хора в Интернет и мръснишка игра на терена.

***
‘33 567 - Резултатът е 167:145 според левскарите, а според цесекарите е 143:145 и те трябва да продължат при общ резултат 145:145 и повече голове на чужд терен.

‘33 570 - Решават да рестартират резултата и този път да го следят безпристрастни чужденци. Викат някой от Холивуд.

  Края научете в новия брой на Прас-прес.

 

Защо да не живеем в непрекъснато вечно дерби?

Избери отговор!
Край