Тайните на А Група: Левски или Ботев - #КОЙ ще се класира в зона КОНКАКАФ

Mar 13, 2015     zhelyo     5920
Ей това ни е новата рубрика за приказния и фантастичен свят на родния футбол. Земя, осеяна с хобити, орки, пасти, пропита с гел, хвърчал в безчет мъжки битки. Епопеята никога не спира!


Днес ще погледнем към предстоящата драма с много неизвестни, митични същества като феърплей и сметкаджийство, с която, подобно на разделянето на морето от Мойсей - А група ще се разполови. През дните няколко десетки часа ще стане ясно дали Левски или Ботев ще се класира за по-желаната половина, а именно - втората, където е по-спокойно и единият отбор няма да натрупа още 10 загуби до края на сезона, с които да срами феновете си, а ще си цъка неглиже с Хасково и Марек.


ЦСКА има нужда от точки, за да се бори с Чичо Скрудж от Разград поне още няколко кръга, преди обединените спортни медии да отнемат на клуба между 12 точки и 7 клубни рейса, право на трансфери до сезон 2052/2053 и Георги Илиев - Майкъла и Джеки да кажат: "Казахме ли, че така ще стане? Казахме." От друга страна пък "червените" са уморени от опита да ритат топка за победа и в Коматево тоя път феновете със сигурност няма да им се сърдят при загуба, така че може да оставят само Боби Галчев да се върти сам около себе си и да се пазят да не си изкалят екипите, че белите номера стават розови при пране.
От друга страна Стойчо Младенов може да бъде изволнен, ако направи трета поредна загуба и като нищо ще извади пари от въображаемата си заплата и ще ги раздаде на своите играчи, за да ги мотивира. Също така, Младенов разчита на 2 лесни мача с Левски през втората част от сезона.


Ботев ще се опита да се класира в първата половина в името на Цветан Василев, който има нужда да види, че поне Мариян Огнянов му е останал лоялен и е нахъсан да го дари с усмивка под бившия мустак. Разбира се, благодарение на формата на ЦСКА и устрема на "червените", Ботев ще изиграе мача на две кила кръв, тринайсет необезпечени депозита в КТБ и в името на външния фалц на Иван Цветков, т.е. мистичната сила, която е част от Магията на А група, наред с Кривия, Костадин Герганчев, Иво Димов и Беноа Кое.


Марек се опитва да не изпадне, но ако по фармацевтична линия и неясна логика не дойде финансова инжекция с орел, дупничани навярно ще допуснат 3-4 гола, дори ако цялата тактика на Левски е концентрирана около псувни от Веско Минев и Владко Гаджев. 


Левски стиска палци на ЦСКА, които държат ключа от живия плет, а ако Славия създаде пореден изненадващ резултат с Лудогорец, може Стойчо Младенов да пусне в игра юноши, набор 2008.


Изводът е, че А група е по-интересна, отколкото порно с второстепенни роли за джуджета и понита, с глас зад кадър на Морган Фрийман и закодирани илюминатски символи при букакито. Разбира се, ние няма да дадем нов sms от 2.40 и си държим tab-а на браузъра незатворен вече седмица и нещо, за да се чувстваме като Робин Худ Кафалиев.
zhelyo

КОЙ ше се класира напред?

Избери отговор!
Край