Левски - Черно море (Предварително по минути™)

May 29, 2015     zhelyo     6890
Сезонът на българският ритнитоп трябва да приключи с финала за Купата с таратор (понеже вече му е сезон). Понеже FIFA вече няма лиценз, това може би е последният футболен мач в историята и е редно да го предскажем някак си, за да му се насладим двойно.


'Начало - Константин Баждеков се прави на каналджия за бежанци, опитвайки се да вкара повече фенове на Левски на стадиона, за да не му се сърдят после и да го наричат чичо Скрудж.

'3 - Варненските фенове са в помрачено настроение, защото винаги, когато са в Бургас, местните им натъртват колко по-яка е Морската им градина.
'9 - Роман Прохазка играе с ръкавици, защото му е писнало да вади кестените от огъня с голи ръце.

'12 - Феновете на Черно море дават указания на африканците в отбора, скандирайки "Тича, тича".

'21 - Гибона се сдобрява с ръководството на Левски, след като Иво Тонев му сипва в шепата семки.

'35 - Повечето зрители на стадиона не следят мача, цъкайки интернета на телефоните си, за да не вземе ЦСКА да се възползва от това, че ги няма в Интернет и да открадне лицензите на всички отбори и другия сезон в А група да има 11 червени отбора.

'43 - Аниете изпуска сам срещу вратаря, нацелвайки го в главата с боц.
'Полувреме - Бойко Борисов каца с хеликоптера, за да даде указания на Аниете да вкара малко фалц следващия път.

'46 - Аниете вкарва малко фалц и удря главата на вратаря отстрани.

'55 - Коноплянка. Просто това име си заслужава да присъства в целия футбол.

'60 - Роми от Гърмен окупират трофея и се настаняват да живеят в Купата. Феновете организират бурни националистически протести, прогонват ромите и мачът продължава.

'74 - Все още няма голове, защото двата отбора през пролетта играха предимно из втората шестица и напрежението им идва повечко. А и са на морето и трябваше да се сетят да изпият по един лопедиум преди мача.
'81 - Тодор Батков е избран за президент на FIFA! Долита с японски влак-стрела и заповядва Световното в Русия да се премести в Разград, за да си отмъсти на Газпром, че не му дадоха пари, и на Казан, че не му взеха Рабех, Таско и още един.

'83 - Тодор Батков нарежда Левски да вкара гол, което сковава футболистите и започват да играят като миналата есен.

'88 - Симеон Райков без да иска прави пробив и го листват на борсата.

'Край. Новорегистрираното от цесекари търговско дружество Левски - Черно море АД печели мача, след като залагат в НАП на точен брой корнери.

Кой отговор припознавате за автентичен?

Избери отговор!
Край