Как да мечтаеш за футбол и сам да съставяш отбор от звезди?

Apr 16, 2021     zhelyo     2078
Чудили ли сте се някога какво е да си футболен мениджър и да отговаряш за някой от най-звездните футболни отбори в света? Как се селектират отделни играчи, които да се превърнат в печеливш тим? Кои са вашите лични фаворити, от които не бихте се лишили, ако зависеше от вас?

 

С опцията Фентъзи футбол в Palms Bet вие имате възможност да се впуснете в спортно предизвикателство, където да тествате собствените си умения и познания за създаване на футболен отбор. Ако сме ви заинтригували дотук, в долните редове ще откриете полезна информация за това как може да станете част от голямото семейство на виртуалните футболни мениджъри.
 

Какво представлява Фентъзи Футбол?

 

За повечето футболни запалянковци трансферите са сред най-вълнуващите моменти през сезона. Сигурни сме, че не ви е непознато трепетното очакване, че във вашия любим отбор ще бъдат привлечени точните играчи, които да го изведат към победата. Това обаче не винаги се случва.

 
В Palms Bet Фентъзи футбол всичко е във ваши ръце - вие създавате свой собствен виртуален отбор в ролята си на мениджър и го пускате да се създаве срещу конкурентни тимове. Имате стартов бюджет, а задачата ви е да създадете отбор от 15 играча, в който има 5 защитника и 5 полузащитника, 2-ма вратари и трима нападатели. Има определени ограничения, които имат за цел да елиминират възможността за копиране на някой реално съществуващ отбор, като идеята е вие сами да селектирате различни играчи на база вашите лични познания и преценка. Дотук звучи повече от лесно. И то наистина е! Ако сте регистриран потребител в платформата на Palms Bet, то тогава е нужно само да проверите в кои лиги имате възможност да се включите и да си изберете тази, в която искате. Няма ограничение в колко лиги едновременно може да участвате, така че имате пълна свобода на действие. На разположение на потребителите има и специални стаи, в които нещата стоят по малко по-различен начин.

 

Нещата обаче не се ограничават само до Фентъзи лигата в Palms Bet, а напротив - важно е да следите как избраните от вас играчи се представят в реалния живот, тъй като това се отразява на точките, които трупате. Сега вече сами може да си създадете мечтания от вас отбор. Подарете си емоцията и адреналина, които само футболът и залозите могат да ви дадат.

Край