Григор с връзки в общината, баща му го уредил да стане тенисист

Apr 24, 2019     Лотар Хазартчук     3262
ИНТЕРНЕТ - Известният по цял свят и не чак толкова в България тенисист Григор Димитров е намерил своята работа чрез ходатайстване от страна на баща си в местната община, стана ясно от коментар в социалните мрежи.

Източникът на тази информация защитил своите думи като заявил, че е невъзможно да имаме спортист на такова ниво при положение, че му е пределно ясно как ставали нещата.

В интерес на истината Григор Димитров не е отрекъл информацията, като досега не е натиснал бутона "отговор", за да обясни на въпросния гражданин, че всъщност това не е така. Имайки това предвид, нашата медия може спокойно да потвърди думите на случайния коментатор и да признаем, че Г.Д. никога не би имал същия успех (дори сред жените), ако баща му не го бе уредил, а се беше мъчил сам в Джобса, като всички нас, които никога не сме се радвали на такава власт и привилегия.
Активните години на нашия тенисист също са доказателство за това. Всеизвестен факт е, че 3-тото му място в световната ранглиста през 2017-та година се дължи на това, че всички негови конкуренти бяха мъртви, пияни или влюбени и никой не успя да му се противопостави през цялата година. 

Имате ли връзки?

Избери отговор!
Край