Футболни фенове от цялата страна възмутени, че Гаджев не е расист

Mar 13, 2014     zhelyo     8422
Сдружението на българските футболни фенове у нас, предвождано от Елена Ваташка, изрази възмущението си от факта, че националният състезател и футболист на Левски Владимир Гаджев отрече да е расист.


Както е известно, той бе обвинен от ръководството на ЦСКА в расистки прояви срещу играчите на "червените" Менди и Косоко, а след това в интервю по телевизора отрече изобщо да е расист.


Ето и текстът на декларацията на феновете:
Драги г-н Гаджев,
Ние, футболните фенове от цялата страна, подкрепящи всички отбори, сме сериозно притеснени от изявлението Ви, че не сте расист. Не можем да допуснем, че състезател, играещ с екипа на клетата ни майчица България е толерантен към други етноси и не ги презира и унижава при всеки възможен момент.

Настояваме да бъдете расист и да кажете в следващия мач срещу ЦСКА на въпросните футболисти следния рефрен: Топката за вас е пак кокооос, пак кокооос, пак кокооооос!

Българският футбол няма да бъде завладян от европедерастки настроения, затова настояваме и на всяко отсъждане на реферите да отправяте очевидни хомофобски забележки.

В противен случай сте негър и гей.

Сдружение на футболните фенове в България.


zhelyo

Искате ли Гаджев да е расист?

Избери отговор!
Край