Стивън Ло строи стадион на ЦСКА, капацитетът щял да е 5700

May 27, 2014     zhelyo     5946
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - Хонг-конгският милиардер Стивън Ло вече започна с една мистрия да строи нов стадион на ЦСКА, предаде Александър Томов с настроението, сякаш става дума за строеж на Тадж Махал и сектор А на Герена едновременно.


"Стивън дойде и обяви, че ще налее средства и веднага започна да строи нов стадион. Той ще е с капацитет от почти 6000 места, тъй като предлагането на акции бе прост пазарен анализ какъв е фенският потенциал на клуба, готов да плаща за развитието на ЦСКА" - споделя Томов промоционално срещу 3 лева.


Новият стадион ще бъде на мястото на Българска армия в Борисовата градина, като излишното място заради намаления със 70% капацитет ще бъде превърнато в морско-планински курорт, където ще бъдат пращани ежегодната порция несполучливи трансфери, за да не съдят клуба за заплати.
Стивън Ло ще вложи около 280 хил. лева за футболната част от новото съоръжение, което ще представлява три-четири реда със столове и козирка от матов плексиглас.


Същевременно стана ясно, че всички настоящи играчи на ЦСКА ще получат статут на капитани в духа на селекцията, която Стойчо Младенов е предприел.


zhelyo

Откъде Александър Томов вади милиардери?

Избери отговор!
Край