Левски - ЦСКА (Това няма край по минути™)

May 15, 2018     zhelyo     6976
Ох, това няма край. Като някакъв сапунен сериал, като една модерна футболна Дързост и красота Вечното дерби ще се случи пак. Ето епизод 347 от този месец:

'Начало - Феновете на двата тима са убедени за пореден път, че точно с този мач единият тим ще закрие другия.

'6 - Пред сектор Б вече има опашка към портативната детска педагогическа стая.
'12 - Сините атакуват повече, защото им се играят 2 мача в Европа през лятото, докато ЦСКА няма и смисъл да се опитва да вкарва гол така без едната си Каранга.

'20 - Феновете на ЦСКА правят първата 4D хореография у нас, представляваща шкембето на Венци Стефанов, от което стърчат антени на Виваком, от които пък хвърчат пари.

'29 - Замалко да се случи нещо във футболния аспект на мача, но засада.

'37 - Ривалдиньо пак е на трибуните, но този път яде сникерс с истинския си баща - истинския Роналдо.

Почивка. Не можем да си починем истински, знаейки, че от това дерби остава още едно полувреме - иска ни се да се приключи с тая мъка набързо.
'48 - Делио Роси е абсолютно готов да бъде обективно критичен след мача, за пореден път без да каже какви мерки ще предприеме за по-добра игра.

'55 - Спас Русев чак сега разбира, че сините не са спечелили Купата, след като му бива обяснено това с дузпите. Както казва Венци Стефанов: Интелектуалец!

'61 - Гриша Ганчев гледа мача от военен хеликоптер и замеря отгоре със семки.

'72 - Първи изстрел към една от двете врати, след като от Сектор Б не успяват да нацелят с ракета полицай и тя замалко не удря Митрев.

'85 - Оказва се, че ЦСКА са картотекирали Кюстендилеца, за да го пуснат в последните 5 минути на Тиам. Сенегалецът пребледнява.
Край. 0:0. Никой не закри никого.

Кой кого ще закрие?

Избери отговор!
Край