Германия - Франция (Предварително по минути™)

Jul 7, 2016     zhelyo     10136
Ето го, ето го, етого поредният финал преди финала спрямо тези, смятащи, че на финали трябва да има само казионни фаворити, които иначе цяло първенство се мърдьосват. Дали Германия ще нарита Франция, задето отстраниха най-симпатичните на първенството - Ирландия и Исландия, или пък Французите ще продължат, за да ни подарят досаден финал? Да проследим:

'Химни - Едните пеят, другите слушат. Ръкоплещене, уважение, така е по Европа, бате - слабаци, къде нямат бел дроб да се поосвиркат малко.

'Начало - Окрилени от играта си французите тръгват за първи път в историята си смело срещу Германия.
'1 - 1:0! Французите тръгнаха в атака и Месут Йозил има набито око за тва как да метне пас на яловия Мюлер при така получилата се светкавична контра. Мюлер бележи за първи път на Европейско, което го кара да се радва, все едно ейся е загубил девствеността, която все още има.

'4 - Пайе и компания си казват, че стартът е лош, но нищо не е загубено. Постепенно си връщат ентусиазма и почват пак с атаките, разчитайки Боатенг да си вее ръцете като ония надуваемите рекламни човечлета, дето се веят наляво-надясно.

'7 - 2:0! Германия явно е решена да е в ролята на европейски арбитър и да защитава онеправданите страни от оправданите страни чрез разкошен гол на Матс Хумелс.

'17 - Десет минути затишие. Може би е време Франция да се опита да върне интригата във футбола. Пайе и Гризман да демонстрират безспорните си качества, а Погба просто да се справи с неистовото си желание да бъде Лео Меси и да се опита да е малко повече Патрик Виейра.

'18 - 3:0! Бразилия стиска палци ситуацията да продължи, за да не бъдат единствените домакини, нашишени на полуфинал от Германия.
'31 - Германците очевидно дават цялата инициатива на французите, които пък я предават на евтина работна ръка от Алжир и Кот д'Ивоар.

'44 - По всичко личи, че почивката ще бъде посрещната с умерено разгромен резултат и остава време за евентуален натиск - връщане на един гол и може би чудо през второто полувреме?

'45 - 4:0! Не, не следва това.

Почивка. Je suis неприятници, изхвърлили като мръсни котета Ирландия и Исландия.

'48 - Льов прави трите си смени на почивката, за да даде шанс на други играчи да се проявят, а и да не се занимава с глупости и до края на мача да си чопли меките места.
'49 - Французите са решени с цената на всичко да върнат попадение, за да минимизират срама.

'50 - 5:0! Цената на всичко е Мангала да увисне, но не както им се иска на расистите.

'51 - Публиката започва освирквания, а Марин Льопен призовава за екстрадирането на всички футболисти от националния им отбор обратно в Африка. Настъпва революция.

'55 - Ангела Меркел обявява, че френските национали са добре дошли у тях.

'60 - Напрежението изглежда спаднало, докато в маргинален и полуграмотен сайт в Интернет не се появява писмо от гневна французойка, обвиняваща Нголо Канте в заглеждане и подсвиркване.
'63 - Хора със сандали се обявяват в защита на френския национален отбор и призовават Германия да си вкара 5 гола.

'64 - 5:5! Германия си вкарва 5 гола, за да запази мултикултурният облик на Европа.

'66 - Французите мирясват и дори почват да се надъхват за обрат.

'67-'69 - 10:5! Властта в Германия внезапно е взета от сърдити изтръпнали лели и нощни рокери на име Волфганг.

Съдията свири край, защото това се превръща в пълен цирк. Васил Божков и Гриша Ганчев излизат на терена и играят танц до края на мача, докато Спас Русев пее химна на Съветския съюз.

Точно така ли ще се стече футболът?

Избери отговор!
Край