ЦСКА депозира молба за връщане в Трета лига, било по-лесно там

Nov 2, 2016     zhelyo     8487
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - Елитната версия на ЦСКА депозира молба в БФС за продължаване на участието на клуба в третия ешелон на родния футбол.


Понастоящем армейците заемат 4-о място в Първа професионална лига, а играта им прилича на хаотична паника, в която нелепите грешки в защита се редуват с безплодното очакване на също толкова нелепи грешки в защита от страна на опонентите.


"Най-големият ни проблем обаче не е самата ни игра. На треньорът Йорданеску му свършиха оправданията и вече сам не изглежда да вярва в обещанията за светло бъдеще" - коментираха миячи на чинии от кухнята на клуба.
ЦСКА спечели Югозападна В група миналата година, но след редица административни реформи на футбола ни и търговско-регистърни похвати, тимът се озова в първа дивизия.


Много армейци прозряха, че футболните радости от миналия сезон няма да се повторят и си създадоха тим в А окръжна, където да е дори по-разгромно и победно, а най-трезвите цесекари подкрепят ЦСКА II в Б група, където трябвало по право да участва тимът след миналогодишното си класиране.


zhelyo

Да върнат ли ЦСКА в трета дивизия?

Избери отговор!
Край