Левски - ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Sep 18, 2020     zhelyo     5107
В този кръг на шармантния ни футбол едно ЦСКА ще играе с един отбор на Домусчиев, а пък засега все още едното Левски ще рита с друг отбор на Домусчиев. И всичко това без Царското село, което си го броим за половин ЦС(КА), но плаща заплатите в Левски. А вие си мислехте едно време, че колумбийските сериали са непроследими кои са рода, кои са баджанаци, нали? Ето какво още (абстрахирайте се, че мачовете са в различни дни):

'Начало - На Герена полицията е объркана и е извикала охрана като за половин антиправителствен протест - 3000 жандармеристи, водно оръжие, отряд Кобра и 4 чеченци от Делта гард. На стадиона пък има толкова хора, колкото проправителствените медии изкарват всеки протест, колкото и да е голям - около 2500 човека.

'10 - Антон Недялков среща погледа на Гриша Ганчев на трибуните и се среща с кошмара, заради който напусна неговия отбор преди години - защо, аджеба, толкова много си приличат?
'21 - 1:0! Левски повежда с гол на Милан Коприваров. Или на Хичо. Или на Влади Гаджев. Който е дошъл тази седмица да порита.

'32 - Стойчо Стоилов е заключил човек от Лудогорец в тоалетните на Eco Toi над сектор В, за да получи линк към youtube канала, откъдето си харесват играчи, щото не може той все калпави да взима, а лудогорчани да намазват някакви читави.

'43 - Феновете на Левски завиждат на гостите си, че са успели да привлекат толкова нужни във време на финансов колапс легенди като Дани Младенов, Галин Иванов, Димитър Пиргов и Сашо Александров и подемат кампания да ги спечелят от Ефбет.

Почивка. Павел Върба и Стамен Белчев правят хитра закачка и си разменят отборите на полувремето, за да докажат, че и двамата са без значение като фигури в клубовете си.

'54 - 1:1! Камбуров не може да не вкара на Левски. Просто не знае как.
'65 - Червен картон за Моци! Той изритва Жул Кейта като американски полицай - хубав човек на амфети, заради което съдията се страхува от евентуални протести в Орегон.

'76 - Тити Папазов се разревава за истинското ЦСКА и изразява надежди Левскитата догодина да са по-аветнчини и припознати.

'87 - 1:0! Отменен гол на Али Соу от дузпа, след като съдията се сеща, че ще има проблеми, ако в един мач е дал червен картон и дузпа срещу Лудогорец, та му отсъжда засада при изпълнението на 12-метровия наказателен футбол.

Край. Царско село бие Враца с 2:1 в петъчното дерби. Другите мачове са в събота и неделя, за да имате оправдание да не гледате 50 нюанса сиво с половинката си.

Какво му липсва на първенствтото?

Избери отговор!
Край