България - Италия (Предварително по минути™)

Mar 26, 2021     zhelyo     4870
Веднага след сблъсъка с Швейцария нашите започват да мислят за домакинството срещу Италия

Химни - Отвеян човек си отваря shazam на телефона, защото "някъде съм я чувал тая опера" по време на италианския химн.

Начало - Нашите ритат топката в трибуните и си осигуряват 3-4 минути спокойствие, докато момчетата, дето гонят топките я донесат.
'13 - Българските власти гонят Джорджо Киелини, защото е в рисковата група и не бива да е навън след 22, когато съвсем захладнява навън.

'24 - Ясен Петров вика на Мансини, че едно време и той имаше същата прическа. Мансини не може да повярва и до края на полувремето рови в интернет и гледа стари снимки на нашия селекционер.

'35 - Марко Верати вика на нашите защитници, че иде от ПСЖ, Страхил Попов вика, че не го е страх, защото има БЦЖ.

Почивка. Текат предизборни клипове за президент на БФС. В краищата на всеки от тях Венци Стефанов казва "купуването и продаването на гласове е постъпление".

'46 - Нашето контраразузнаване се опитва да пусне Антонио Вутов и Андреа Христов като смени в Италия, но италианците се усещат, като им виждат фамилиите.
'57 - 1:0! Киро Десподов отбелязва след индивидуален пробив, надъхан да се докаже срещу италианците, които го пращат под наем насам-натам. Подговтвил си е отново тениската с надписа, краден от Балотели: "Why always me?"

'69 - Италия пускат в игра Франческо Капуто, което в тази напреднала фаза на мача е малко след дъжд - качулка.

'80 - Валентин Антов вика, че ще си ходи, защото техните не му дават да виси навън до късно и ще трябва да си вземе топката, че е негова.

Край. Нашите бият, а в духа на рапърските дуели наскоро, Ясен Петров вика Лотар Матеус на дуел.

Можем ли да ги треснем наистина?

Избери отговор!
Край