Боби Михайлов към държавата: Криминализирайте футболното фенство, това са психопати

Nov 7, 2023     zhelyo     9094
БУНКЕР БАЗА БОЯНА - Президентът на родния футболен съюз пожела държавата да приеме закон, с който се криминализират футболните фенове и се забранява посещението на стадиони от лица, които не са там поради служебен ангажимент.

Това стана, след като бе взето решението мачът срещу Унгария на 16 ноември да се играе пред закрити врати поради опасност от това някакви странни хора да дадат от парите и времето си, за да гледат националния отбор.

"След 20 години начело на футбола направих всичко по силите си да ги спра да ходят на мачове, но една шепа от тях продължават. Това ако не са психопати, не знам какво е" - сподели Борислав Михайлов пред медията, чиито новини са като косата му - Не!Новините.
Според него хората, които си причиняват български футбол и най-вече националния отбор, са потенциални убийци, терористи или стъргачи на краставица за таратор и трябва да получат доживотни присъди.

Той допълни, че е ползвал доброто си име и безупречна репутация пред УЕФА да изиска подкрепа срещу феновете и е получил пълен картбланш да ги отблъсне от тази велика игра.

Ходите ли на мачове?

Избери отговор!
Край