Сашо Диков ще получи по левче за всяка шега с VAR, става най-богатия човек в държавата

Jun 27, 2018     zhelyo     7295
колаж: Топка е

СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД - С решение №67/567 на СГС бе решено телевизионният водещ Сашо Диков да получи по левче за всяка шега, свързана с видеоповторенията на мачовете на Световното и славното предаване 1:1.

Както е известно, Диков изгря в златните години на Канал 3, като правеше дисекции на всеки тъч, засада и съдийски сигнал, отделяйки му ефирно време между 15 минути и 4 дни без никква пауза дори да иде до тоалетната. Именно асоциацията с този Златен век за българската спортна журналистика доведе до редица шеги със закъснялото въвеждане от страна на FIFA на видеоповторенията с цел коригиране на реферски отсъждания.
"Българският фейсбук е залят с около 4 варианта на една шега за Сашо Диков и VAR и не е честно спрямо него, ако не стане милионер" - отсъди столичният съд.

Очаква се Диков да получи около 7 милиарда лева за всички споделяния на шегите досега и занапред, така че той вече е най-богатият нашенец някъде.

По 20 стотинки на шегата "Асене VAR-ни" се присъждат и на легендарния Асен, който е владетел на забавения каданс, зумването, стоп-кадъра и е неволен създател на gif-четата.

Какво ще прави Сашо Диков с парите?

Избери отговор!
Край