Държавата назначава главен адвокат

Jul 31, 2019     Касандър     4241
БЪБРЕК МИСЛИ - В опита си да запуши устата на неквите си там соросоиди и недоволството им срещу избора на нов главен прокурор, държавата реши да назначи и нов главен адвокат. Управляващите смятат, че така най-добре ще покажат, че не всичко е черно и бяло, освен понякога.

"Ето, да видите, че мислим за всичко!", заяви министър-председателят Бойко Борисов за страхотната хрумка.

"Но идеите ни не свършват дотук, не си го мислете! Щом има министерство на правосъдието, защо да няма и такова на кривосъдието, където всички дела ще са публично уредени преди това? Аз съм на върха на тази държава, трябва да мисля за всички!", обобщи той.
Длъжностите на новия главен адвокат ще включват защитаването на личното мнение в социалните мрежи, защитата на паролите на различни юзъри и защита пред майка ви, когато сте направили глупост. Все неща, за които е доказано, че българския народ не е усвоил сам като умения и му трябва известна помощ.

Очаква се съвсем скоро да има еднолична кандидатура за позицията, като спряганите лица за момента са Динко от Ямбол, Ники Михайлов, няколко наследници на Ванга и оная ограда, дето я построихме, за да не влизат чумави прасета от Антарктида в държавата.

Можете ли да се защитавате сами?

Избери отговор!
Край