БФС пита Бюрото по труда за безработен, навит да стане треньор на националния отбор

Dec 9, 2020     zhelyo     2080
НЯМАЛО РАБОТА - Българският футболен съюз обяви, че разчита на Агенцията по заетостта за намирането на следващия селекционер на "трикольорите".

Националният отбор е без старши-треньор, след като договорът на Георги Дерменджиев изтече и той прецени, че не иска да остане на безсрочен, запазвайки всичкие си минути и SMS-и, но без право на промоционални гигабайти.

"През последните месеци мнозина останаха без работа. Надяваме се сред тях да открием този спец, който може да нареди тия момчета така, че поне да не сме след Литва в квалификационната група за Катар" - мечтаят родните футболни началници, временно-пожизнено заемащи ръководни позиции във футболната централа.
Сред изискванията към евентуалните кандидати, които се очаква да бъдат насочени от Бюрото по труда са умение за работа в колектив, кооперативност, да не се набива на очи и да е готов да си пожертва името в името на статуквото в родния футбол.

"Общо взето работа като работа. Само че ще отбиваш номера понякога пред цели 500 човека и с коментар от Петела" - коментираха безработни, умуващи дали им се занимава с това и струва ли си излагацията.

Ставате ли за селекционер?

Избери отговор!
Край