БФС не отрече, че при събиране на 10 бразилеца Лудогорец автоматично ще получи титлата

Jul 31, 2015     zhelyo     6131
ТРИБУНА ЧАКА-РАКА - Българският футболен съюз не потвърди, но и не отрече, че ако Лудогорец привлече още един бразилец в състава си, автоматично ще бъде обявен за шампион.


Към момента в тима се подвизават Неймар, Малкият Неймар Кафу,  Сисиньо, Лукас Саша, Марселиньо, Вандерсон, Жуниор Кишада и Дилма Русефф, а ако Домусчиев събере още един бразилец, ще си има 10 и ще може да си менка, ако му се повтарят.


Лудогорец се опитва да привлече и още румънци, но стриктно внимава да не станат повече от 4-ма, защото няма да има трибуни, които да кръсти на тях.
Между две серии щракане с пръсти президентът на родния футбол Борислав Михайлов отдели време пред журналисти да обясни, че родните футболисти само приличат на бразилци, защото ходят на солариум, но друго си е истинското нещо.


"10 бразилеца е добро развитие на българския футбол. Бразилците носят със себе си талант и страст, така че ще вдъхновят младите български играчи да ритат по-силно топка" - обясни Боби Михайлов, запитан дали ще се класираме на голямо първенство някога, ако е по-лесно да докараме международно първенство в рамките на собствената А група.


zhelyo

Кога ще се класираме на Световно?

Избери отговор!
Край