Левски - Лудогорец (Предварително по минути™)

May 16, 2017     zhelyo     5389
Интрига и тая година нямаше, но точно в такива мачове може би евентуално футболът ще е приятен за гледане. Да проследим в аванс.


'Начало - Ангел Петричев е поканил на кафе в ложите на Герена Ели Маркес, за да се изяснят кой колко меланин има и в допустимите стойности ли е.

'1 - Цял мач ще се пее "А Петричев на кафе, с мургави мъже але, але". 
'12 - Мехди Бурабия излъчва на терена умения, кръстоска между Пол Погба и Иван Цветков. Но ще успее ли да се нареди до Графа, Део, Лео и Крилата в конкурса за летен хит?

'17 - Светослав Дяков си е нарисувал пречупен кръст на челото, но твърди, че това е древен индуски символ за мир и благоденствие, типичен за благоевградския квартал Еленово и околните махали.

'26 - 1:0! Роман Прохазка пак се оказва най-офанзивния поливалентно дефанзивен играч, който има логика да е още в българския шампионат, ако в предишния си живот е бил Алла Пугачова и това му/ѝ е наказанието.

'33 - Адениджи, Нар и Сукуна танцуват обреден танц, за да дойде през лятото и Мапуку на Виваком Герена, така че четиримата да могат да си носят колата и да няма стрес при шофиране и паркиране.

'Почивка - Петричев се чуди дали Абел е подигравателно име за Анисе или просто има и Ачер, доста по-тъмен вариант.
'53 - Червен картон! Синът на кмета на Симитли и депутат от Парламента се възползва от имунитета си на всички нива и изгонва Аниете, само защото му заприличал на един автоджамбазин от Дупница, дето сега бръмчи около Рим.

'54 - Домакинската публика е изнервена, вади свастика, прибира я, вади я пак, прибира я, после я сгъва и вади заек. 

'66 - 1:1! Холандецът от корейски произход Ван Дер Сон наказва грешка на страничния съдия да не вдигне засада.

'73 - Спас Русев успява да се впише като собственик на VIP пропуск и най-после влиза на мача.

'80 - 2:1! Мехди Бурабия вкарва с далечен удар, но Ким Чен Ун се хвали, че всъщност това била една от севернокорейските ракети.
'85 - Червен картон! Светослав Дяков е изгонен от съдията заради проява на симитлизъм.

'90 - 2:2! Кирил Домусчиев успява да пише равен резултат, за да покаже на Спас Русев как се прави.

Край. Толко.

Има ли заряд в този мач?

Избери отговор!
Край