Англия - Дания (Предварително по минути™)

Jul 7, 2021     zhelyo     4777
На тия държави знамената им взаимно са наопаки, а също така горе-долу им звучат езиците. Но да видим на фаза полуфинал как ще разделят резултата.

'Химни - В единия химн се пее за викингска богиня, а в другия за баба. Кой си избирате? Отговорете в анкетата доле.

'Начало - Коментаторите на Диема се опитват да потушат ерекцията си от коментирането на Англия, викайки африкански носорог, който потушава пожари в саваната.
'15 - Хари Магуаяр изпуща с глава да открие резултата и изглежда като тъжно селянче, на което козичката му е избягала, точно след като я е подмил.

'26 - 1:0! Рахим Стърлинг матира недоглеждане в защитата на Дания, където поради среден ръст от 2.80 м. са подценили високия четири пръста флангови нападател на Манчестър (Град).

'37 - 2:0! Хари Кейн извежда Грилиш очи в очи с гърба на датската защита и той шмугва коженото кълбо плътно по зеления килим под плонжа на скандинавския страж, за да удвои резултата и отборът му да се оттегли на почивката с комфортен аванс.

'Почивка - 85% от населението на Англия се напикава, пеейки за някой си Ицко Минхом.

'48 - Киъран Трипер се лепва за Пиер-Емил Хуйберг.
'59 - Микел Дамсгаард губи ръката си в единоборство, но успява да се оттърси и доиграва мача, придржайки с останалата си ръка памуче за чистене на уши, за да спре кръвопотока.

'70 - Английските играчи нещо играят Ганкиното и сами си пеят Ицко Минхом.

'81 - 2:1! Светлинка на надеждичка в редиците на данчовците, дали ще успеят да изравнят. Заеби, всеки вече вижда, че и долното изречение има bold-нато събитие.

'93 - 2:2! Датската приказка продължава, сякаш Ханс Кристиян Андерсен вкарва гол, за да изпрати мача в продължения.

Първо продължение. Абсолютно безсмислена концепция е да има две продължения по 15. По-добре да има едно по 20 и после преди дузпите евентуално викторина.
Второ продължение. Бойко Борисов заспива на масата в селска кръчма, част от предизборната му обиколка, и чичовците с диагоналки използват момента за да си тръгнат тихичко.

Дузпи. Шмайхел си е Шмайхел, но не е баш татко си и не успява да спаси дузпата на Ван Бастен, както през 1992. И Англия отива на финал.

В единия химн се пее за викингска богиня, а в другия за баба. Кой си избирате?

Избери отговор!
Край