20 супер хот и 20 бърнинг хот : Какви са разликите?

Oct 15, 2020     zhelyo     4854
В наземните български казина, производителя с най-много ротативки е родния доставчик на хазартно съдържание - EGT. Игрите на компанията се предлагат и от всички онлайн казина, с лиценз да изпълняват такава дейност на територията на България. Не е учудващо, че любимите игри на нашенци са хитовите заглавия на EGT. Ако попитате средностатистически фен на хазарта за любимите му игри, почти всеки от тях ще включи в личния си топ 5 превърналите се в абсолютна класика 20 супер хот и 20 бърнинг хот. 

По какво си приличат

Много потребители бъркат двете игри, тъй като те влизат в няколко еднакви категории: разполагат с по 20 линии за изплащане на печалба, нямат бонуси и допълнителни завъртания, на плодова тематика са. Игрите са произведени от една и съща фирма (EGT)и по тази причина могат да бъдат играни на една и съща ротативка в истинските казина. Минималния залог е един и същ, а и прогресивния джакпот между двете е общ. 
Какви са разликите между двете игри 

Основната разлика, която лесно се набива на очи е процентът изплащане на печалба или така наречения RTP. Този показател е много важен за всеки играч, тъй като показва колко процента от разиграните средства играта връща на потребителите под формата на печалби. 20 бърнинг хот предлага малко по-висок показател 95.93% срещу 95.79% за 20 супер хот.

Максималната печалба. Тук идва и голямата разлика между двете. При 20 бърнинг хот, максималната възможна печалба е 150x, докато 20 супер хот предлага възможност за печалба от 500 пъти по сумата на залога. 

Разпъващ се уайлд символ. И двете игри имат от така наречените уайлд символи. При 20 super hot това е 7-цата, която замества всички други символи (без долар и скатер). При 20 burning hot този символ е зелената детелина. Когато тя се появи на екрана се разпъва и прави цялата колона уайлд символ, което значително увеличава шансовете ви за печеливша комбинация.

Разлики във символите. Въпреки, че и двете игри са с плодова тематика, не всичките им символи са напълно еднакви.  Освен това, въпреки че и двете игри разполагат със символ лимон, той носи различен процент на печалба. Преди да започнете да залагате, задължително трябва да разгледате сектора с правилата на играта, където може да проверите колко точно изплащат комбинациите от различните потенциални линии.
Ако искате да разберете повече информация за тези или други слот игри, може да посетите специализирания сайт казино-игри.бг. Там ще намерите демо версии и синтезирано събрани най-важните данни за всички популярни игри, предлагани на българския хазартен пазар.



 
Край