Откриха Атлантида под джвакаща тротоарна плочка в София

Apr 18, 2014     zhelyo     11333
ТРОТОАР, СОФИЯ - Изгубеният митологичен континент Атлантида изплува от джвакаща плочка в София поради трайните дъждове през последните няколкостотин часа.


"Мислех, че тая е от здравите плочки. Стъпнах и се оказа, че не съм познал. Целият ми крачол стана вир вода, но няколко амфори изхвръкнаха, та реших да надигна плочката. И изненада - отдолу имаше следи от цяла изчезнала цивилизация" - споделя откривателят на Атлантида Тоди от Дружба.


Столичният кмет Йордан Кафандъкова с радост обяви: "Ето сега София става още по-фаворит за Европейска столица на културата. Джвакайте по тротоарите, може да изскочи и Ноевият ковчег!"
Както е известно, при дъжд в София ходенето наподобява едно от чудесата на Исус, тъй като под незакрепените плочки има тонове диводороден оксид.


Същевременно при разкопките на кръстовището на Лъвов мост изникна нов щам на вируса ебола, който е еволюирал така, че да оцелее при силната конкуренция на фауната в онзи район, дал на Дарвин хиляди съмнения от какво точно е произла немалка част от човешкия вид.


zhelyo


 

Как се справяте с плочките в София при дъжд?

Избери отговор!
Край