Спаси София се предава, мести се на Запад, става Прееби Виена

Dec 11, 2018     zhelyo     9465
СОФИЯ - Соросоидната бесепарска организация, която разчита на фотошоп, за да лъже, че София е зле, капитулира.

Спаси София откри, че не може да преметне милионите български бежанци, желаещи да емигрират в Малинова долина и Манастирски ливади и да омаловажи крупните постижения на кабинета на Йорданка Фандъкова.

"Заляхме Facebook с лъжи и колажи, че ремонтите не струват, че въздухът е мръсен, че неработещите нови табла за градския транспорт плащат заплатата на Ники Михайлов в Левски, но не мина номерът - хората са непробиваеми" - реват от гражданската инициатива, която в рамките на съществуването си е загубила 4 трамвайни линии и е преглътнаа хиляди пласмасови ограничители на велоалеи.
От Спаси София обявиха, че просто ще направят това, което всеки провалил се нашенец предприема - ще отидат на Запад, за да смучат социални помощи и да изумяват местните с тарикатлък, докато се възхищават как там плочките не джапат и шахтите работят.

"Вече регистрирахме страница във Facebook с надслов "Прееби Виена", за да им подлеем вода на тия" - споделят на изпроводяк активистите, по време на чийто управленски мандат колите в София станаха 3 милиона, а смарт-светофарите загубиха 35 пункта от IQ-то си и трябва да ги натиснеш 2 часа в аванс, докато разберат, че ще пресичаш.

Ще свежне ли София сега?

Избери отговор!
Край