Родители: В училищата пуснаха ваксинирани соросоидчета, махнаха Ботев и Локо (Пд) от учебниците, докато истинските деца ги няма

Nov 9, 2021     zhelyo     19887
СТРАНАТА - Десетки сигнали от цялата страна долетяха в редакцията ни вчера с една тревожна вест - от вчера присъствено в училищата са започнали да се явяват тествани и ваксинирани деца.

Въпреки че народът масово отказа децата да се върнат на училище, плащайки за това си право с личното си ДНК, се оказа, че злите сили се възползват от ситуацията, за да сторят една отдавна замислена подмяна в родното образование.

"Подменят съдържанието на учебниците. Махат Ботев, Левски, Вазов, Един Пелин. Докато ги няма нормалните деца и в класните стаи са само зомбита с промити мозъци!" - разказва притеснена родител 1 от Пловдив.
За нетестваните и неваксинираните е предвидено електронно обучение по старите учебници, така че по-трудно да се забележи подмяната от родителите, които ги е грижда какво и на какво учат децата им.

Според някои родители от държавата давали по 500 лева за тествано дете и по 1500 за ваксинирано, за да си нагодят статистиката.

Довършете: България...

Избери отговор!
Край