Разсеян водач паркира Tesla-та си като хората

Jul 10, 2023     zhelyo     2053
ИЗНЕНАДВАЩО НЕ НА ТРОТОАРА - Изключително събитие се случи вчера, когато заблеян шофьор на Tesla успя да паркира автомобила си коректно, без да наруши никакви пътни правила или да създаде проблеми на други участници в движението.

Случката е нестандартна, тъй като шофьорите на електромобили често не знаят или нехаят за правилата за паркиране. Мнозина от тях са забелязани да паркират върху тротоари, пешеходни пътеки, във входове на жилища, насред кръстовища или дори върху пътни мантинели.

Въпреки това шофьорът на Tesla, наричан в социалните мрежи "заблеяният герой", успя да демонстрира отговорно и съобразително поведение на пътя. Така той нямаерил подходящо място за паркиране, без да пречи на другите участници в движението и без да наруши никакви правила.
"Не бях на себе си" - лаконичен бил водачът на електромобила с цвят, менящ се спрямо ъгъла на наблюдение и температурните особености.

Снимка на коректно паркираната Tesla беше споделена в социалните мрежи и бързо стана вирусна, събира се хиляди харесвания и споделяния. Много потребители изразиха удивление и одобрение, коментирайки, че това трябва да бъде нормата, а не изключението.

 

Трябва ли теслите да се паркират нормално?

Избери отговор!
Край