Рашидов заменя хориста в „Йоан Кукузел”​, за да си върне парите от КТБ

Apr 22, 2015     zhelyo     6821
КУЛТУРАТА, ГЛУПАКО - Министърът на културата Вежди Рашидов обяви, че ще заеме мястото на хориста Георги Петров в хора "Йоан Кукузел - Ангелогласния", за да покаже, че парите хич не са малко. 


"Знаете, че през последната година май загубих парите си в КТБ. Или не, развръзката с двата ми милиона не е публична и не съм ревал наскоро по телевизора, но както и да е. Ще докажа, че мога да си възстановя милионите с упоритост, скромно славейки България в хора" - решен бе да се докаже Рашидов.


Скулптурът вчера предложи да даде 50 лв. лични пари на Петров, за да не пее и да спре да недоволства за липсата на заплащане за изнасянето на концерт в Париж, докато МК даде четвърт милион лева за медийно отразяване на изложба в Лувъра на тракийското съкровище.
По този начин Рашидов ще покаже на разглезените културни дейци, че с труд и упоритост се става милионер, а не с мрънкане по фейсбук.


"Аз мрънкам ли, бе? Работя, работя, и ме посрещат в Париж като Бог! Да го духате, павиани!" - отсъди Рашидов под аплодисментите на Антон Хекимян.


zhelyo

Нема да ми отговарят в анкетата некакви читатели, бе!

Избери отговор!
Край