Природата завзе опразнените офиси, лисиче вече изпадна в депресия от стрес и безсмислие

Dec 8, 2020     zhelyo     4386
СРЕД ОПРАЗНЕНИ БЮРА - Преориентирането на голяма част от фирмите към home office ежедневие се оказа шанс природата да завземе поизгубените си от урбанизацията територии.

Все повече работни помещения, овакантени трайно заради мерките срещу коронавирусната пандема сред хората, се оказват населени от нетипични обитатели.

Лисичето Рагнар, което се смята за викинг, но го е страх дори от гущерче, вече е обитател на обширен работен сутерен в Бизнес парка до Младост 4 на София.
"Първоначално беше супер. Много миризми за изследване, имаше забравена храна в кухненското помещение. Писоарите с фотоклетка пускат винаги свежа вода. Но еуфорията ми траеше месец-два" - споделя четириногото лудаче.

"Сега всеки ден ми е еднакъв. В офиса от изгрев до залез, рутина, все по-малко неща за ядене, все по-малко радости. Иска ми се да напусна и да хвана гората" - признава Рагнар, разцъквайки в линкдин дали няма да намери нещо, което не звучи като помпозна душегубка, описана от тъжен копирайтър, знаещ че обявата за работа, която му е дадена да освежи, ще обрече още някого да забрави за мечтите си в името на работа в млад ентусиазиран колектив и карта Мултиспорт.

Ще намери ли щастие Рагнар?

Избери отговор!
Край