Потребител смени изключително сигурната си парола с разнообразни символи за 19-ти път, след като не може да я запомни

May 31, 2021     zhelyo     2993
В НЕГО САЙТ - Потребител на някой от сайтовете, който и да е, то навсякъде вече е така, се наложи да смени суперсигурната си парола отново.

"Не мога да я запомня. Едно време имах една парола. Даже беше комбинация с цифрички. Но беше 7 символа, а навсякъде вече искат поне 8, 10 или 12. С комбинация от малка, голяма буква, римска цифра, специален знак и отливка от пениса на дядо ми" - поясни той.

Според него това фалшиво усещане за сигурност е загуба на време, като цитира, че наскоро се е наложило да смени суперсигурна парола не само защото я е забравил, а и защото някакъв друг сайт е бил хакнат и всички лични данни от него били публикувани.
"И като насменя паролата, запомням по 4-5 нейни вариации за тук и за там. И съответно при всеки опит за log in, ако не съм дал на chrome да запомни новата парола, се налага да си пращам reset по имейла и да измислям наново. Заеби" - ядосва се той на усложнената ситуация.

Той допълни, че едновременно се опасява, но и надява, че един ден ще си затрие всички пароли, няма да може да влезе никъде и просто ще остави Интернет на другите.

Как се справяте с паролите си?

Избери отговор!
Край