Пеевски търси храна! Ново куукинг риалити тръгва в родния ефир

Sep 5, 2017     Andy     5245
ТЕЛЕВИЗОРА - Вълнуваща екранна възбуда ще донесе на средностатистическия зрител за поредна година септември. Освен голям брат и разпяване, ще гледаме и ново неизлъчвано и изконно българско риалити шоу и тo по всички телевиозионни канали, вестникарски страници, радио станции и прес рилийзи от поне 5 министерства.
 

Риалитито ще се казва Пеевски търси храна и в първото си издание ще бъде VIP. Централна роля ще заеме небезисвестния преуспял мъж с инициали ДП или също познат като 10 (десет), а целта на останалите участници е да го задоволят с най-сочните и вкусни манджи. Мийловете трябва да са толкова изящни и плейтнати, че Дилян да се мотивира да изяде поне 10 от тях на екс и то без да се оригне.
 

Голямата награда за най-добрия куук ще бъде спечелена обществена поръчка от негов братовчед по сочна оперативна програма за 7 милиона евра! Светските паркетни лъвове вече пускат залагания кой ще влезе пръв и ще излезе последен от хотел Берлин, където ще се заснеме риалитито.
Засега са потвърдени по двама депутати от всички парламентарно представени формации, а на един от тях ще бъде отредена постоянната роля да гали коремчето на ДП с цел стимулиране на перисталтиката.
 

Пеевски търси храна ще се излъчва по всички налични медии на живо, само от БНТ се ангажираха с разширени репортажи и анализи от Сашо Йовков. „Да нахраним Пеевски заедно“ е новият слоган на БиТиВ, а Нова ще блесне със „Свободни да нахраним Пеевски“.


НЕ!Новините не се ангажира с подобно мото, тъй като жълтопаветниците биха могли да го интерпретират негативно от жаргонното софийско храня, подобно на нанасям, хейтя, но медия №37 в България и №32 в Света вече разработва ястие, с което да впечатли родния бизнес-политически феномен, съчетаващо в себе си гурме боб, веган пастърма, джоланче и ориенталски шиши-таук.

Ще гледате ли риалитито?

Избери отговор!
Край