Людовик Местан поиска родителска среща в bTV, за да смъмри

Sep 11, 2013     zhelyo     14418
Националният учител по екзактен български език и литература Людовик Местан побесня тази сутрин в струдиото на bTV и поиска свикването на спешна наказателна родителска среща.


Лидерът на Движението за писмени стандарти пожела от водещите на Тази сутрин Генка Шикерова и Константин Караджов по-екзактни граматически конструкци, вербализировка на мисловния континуитет, която подлежи на управленските стандарти и заплаши с ректална интрузия при непослушание.


"Това вашето премина всички гранични лимити и маргини! Аз ще свикам родителска среща, за да представя пред патерните и матерните ви субекти как се водят предаванията в тая телевизия" - съобщи Людовик Местан желанието си да смъмри водещите на по-високо ниво.
Главният учител по политлитература изпадна в катарзис, тъй като бе изразено ядосан от въпросите за Делян Пеевски, заради чието назначение за шеф на ДАНС бе повод да се демонстрира срещу демокрацията.


Очаква се на родителската среща да се реши какви наказания да понесат водещите в bTV, задето дълбаят в семантичното поле на политиката и нейните лидери.


zhelyo


 

Става ли с мъмрене?

Избери отговор!
Край