Изненада: Вижте #КОЙ е новият лидер на ДПС!

Dec 24, 2015     zhelyo     9019
САРАИТЕ - След като изключиха Людовик Местан от всички постове в ДПС се очаква от партията в най-близките минути да обявят официално и неговия наследник! Неофициално вече се знае #КОЙ e новият везир!


Не!Новините научиха първи информацията, а може би втори, но от агенция ПИК още са с пълна уста и ние ще изнесем информацията, а пък те ще я препечатат ЕКСКЛУЗИВНО!


Новият лидер на Движението за права и свободи е главният прокурор Сотир Цацаров, който бе коронован с кратка церемония в боянските сараи на агент Сава.
"Главният прокурор е идеален за лидер на ДПС, тъй като има великолепен изказ и с много думи прави така, че нищо да се разбере. Мислехме да вземем Цветан Цветанов, но той е прекалено глуповат за профила на лидер на Движението" - обяви Сокола своето решение, с което се съгласиха всички от ДПС, за да не ги последва съдбата на Местан, който вчера беше лидер, а днес Пеевските медии само не са му измислили гей-компромат от Ицо Петрофф.


Самият Ахмед Доган бе предразположен днес, след като 500 от най-наведените велможи днес му обясниха колко прозорлив е, как е единственият истински политик у нас и как мисли за националния интерес, като в никакъв случай не е един лобист с огромни ресурси да разпределя бизнес порции и да владее съдебната система у нас.


zhelyo

Какво ще направи Цацаров начело на ДПС?

Избери отговор!
Край