ГЕРБ и РБ - главни герои в новия епизод на Съдби на кръстопът

Oct 20, 2014     zhelyo     7475
ТЕЛЕВИЗОРА - Документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер по Нова разказва за историята на 55-годишен мъж, който много иска да има приятели, но все някак си не може и те се оказват капути.


Преживелият драми в личните си отношения мъж ще се опитва за пореден път да си осигури група приятели, с които да удави самотата и изглеждат най-подходящи за да си разменят телефоните и да си звънкат свойски.


Междувременно наглед сплотената група възможни нови приятели също преживява свои драми, играейки си на трикове и разходки, като се оказва, че някои от тези приятели иска нещо повече от 55-годишния мъж. В смисъл на секс.
Драматичността се покачва, когато всички започват да споделят тревоги и ревностите си във Facebook, което вместо да ги тласне към прям разговор, разпалва още повече интриги и опасенията, че възрастният мъж е във връзка с бивш свой приятел, който е дебел и изяжда всичко и никой не иска да си играе с него, растат.


Възстановката на драмата ще бъде изиграна от актьори, но ще бъде базирана на последните две седмици в сутрешните блокове и социалните мрежи, предават продуцентите на Съдби на кръстопът.


zhelyo по идея на Борис

Кое шоу е идеално за политиците ни?

Избери отговор!
Край