ГЕРБ подкрепя новия бюджет, обещали на Борисов пари за Гарет Бейл

Jul 31, 2013     zhelyo     6584
30% от новия дълг, който ще вземе правителството, ще отидат в клубната каса на Витоша (Бистрица). Това е сделката между управляващото малцинство и ГЕРБ, като подкрепата на партията на Бойко Борисов ще му осигури средства да купи лявото крило на Тотнъм Гарет Бейл.


"Ако надцакаме Реал (Мадрид), депутатите от ГЕРБ ще подкрепят промените в бюджета и взимането на заем от 1 млр. лв. Ще ни трябват около 250-300 милиона за Бейл" - обяви Борисов, строейки си магистрали от брашно по депутатската банка.


Както е известно, след сърдечните проблеми на Бойко Борисов през пролетта, капитанът на Бистришките тигри не взима участие в мачовете на третодивизионния тим. За новия сезон обаче заместникът му ще бъде повече от достоен, след като Гарет Бейл е оценяван на 100 милиона евро от собственика на Тотнъм Даниел Леви.
По този начин управляващите най-после намериха път за диалог с ГЕРБ, като заиграха по тънката струна на щастието на Борисов - мачовете. Очаква се напрежението да спадне, ако управляващите препоръчат и читави играчи на другия любим отбор на Борисов - Левски, който тази седмица е пред ново сериозно изпитание - гостуване на Пирин (Марио Гьотце Делчев).


zhelyo


 

Ще се впише ли Бейл в тактиката на Тигрите?

Избери отговор!
Край