Реформаторският блок не успя и да се разпадне

Oct 9, 2014     zhelyo     3853
ФЕЙСБУК - Коалицията между дясно-центристки партии и Касим Дал Реформаторски блок не успя и да се разпадне, след като постизборната ситуация доведе до редица противоречия, търкания и хемороиди.


Изказванията на разнородните партийни лидери и функционери относно евентуалната подкрепа за правителство на Бойко Борисов и склонности за коалиция, доведоха до прогнози и очаквания Блокът да се разпадне и да се нареди в исторически план до Българския бизнес блок на Жорж Ганчев и Блок №20 в Ямбол.


"Това е нашият следизборен трик. Фокус. Изглежда, че сме се разделили на две, но като отвориш кутията - Блокът е цял" - похвали се илюзионистът на коалицията Божидар Лукарски.
Избирателите на РБ продължават да анализират своите избраници и как постигат коалиционната си цялост, като подозират коалицията в употреба на огледала, макари и криене на картите в пришити джобове в ръкавите.


Както е известно, марката Реформаторски блок бе запазена от двойник на Ники Кънчев, известен като Настимир, който е фен на Лудогорец и 100% е фен на Криско.


zhelyo

Искате ли билети за Лудогорец-Реал?

Избери отговор!
Край