Експерти по национална сигурност с грандиозно турне през есента

Aug 24, 2017     gugokas     3283
СУТРЕШНИЯТ БЛОК - Анализаторите по въпросите на националната сигурност и международното положение готвят серия от грандиозни концерти в цялата страна.


Турнето "Светът ще свърши ейсега 2017" ще може да бъде посетено от жителите на 16 града  и ще се проведе в периода 9-11 септември, съобщиха трети лица тази сутрин в предаването "Сигурност- защо не?" по Българската телевизия за предприемачество, отбрана и международен мениджмънт на човешките ресурси. 


Идеята на организаторите е колкото се може повече българи да получат възможността да видят на живо любимците си от телевизора, за да разберат как светът си е... станал баща и всички ще умрем.
Почти всички изявени представители на изкуството на 21 век са поканени да участват. Сред тях са Славчо Велков, Тома Томов, професорът Иво, който стана депутат от БСП, както и арабистът Владимир Чуков заедно с неговия брат - китаристът Владимир Чуков. Приятна изненада ще бъдат и колегите футболни анализатори Бончо Генчев, Вальо Михов, Христо Йовов и Вили Вуцов.


 "Още през 2012 година прогнозирах, че може да се случи нещо подобно, и то, ако не се лъжа, точно в това студио беше, не си спомням точно преди колко време и какво точно, но е факт и трябва да си сляп, за да не виждаш какво става и най-важното как става, тъй като това явление не е от вчера и не си мислете, че утре положението ще е друго" - коментира новината един от експертите, чието име ще научите, ако поемете отговорност за изказването му.


По съображения за сигурност точните дати на концертите, както и градовете, в които ще се проведат участията няма да бъдат съобщавани. Билети могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на "Ибем тийм", както и в най-близкото полицейско управление в страната.

Кой стои зад турнето?

Избери отговор!
Край