Официално: Социологията става дял от астрологията

Oct 7, 2014     zhelyo     7196
ЗВЕЗДИТЕ НИ ГО ГОВОРЯТ - След поредния път, когато данните на социолозите се ограничиха само до правилно познаване на имената на участващите в изборите партии, Академията на астрологичните науки най-после прие псевдонауката, твърдяща, че познава закономерностите на социалните системи.


"Да, може да потвърдим, че предизборната социология представя къшей дедукция, къшей прищявка и къшей твърдения напосоки, които се използват от глупави хора да рационализират неумението си сами да взимат избор. Също като хороскопите" - споделиха възхитени астролози.


Както е известно, социологическите прогнози се представят от медиите с равна доза безкритичност, както и хороскопите, въпреки че и при двете налучкването на точното бъдеще е рядко изключение.
Социологията ще получи по-обширен достъп до нумерологията, с което ще спечели нов тласък в публичния интерес, уверени са социолози, които ще може да нагаждат прогнозите си спрямо числа, носещи късмет или нежелана бременност.


По този начин социологията бе приета в редицата на астрология наред с други псевдонауки като икономиката и политологията.


zhelyo

Коя социологическа зодия сте?

Избери отговор!
Край