ПП "Шльонск" се завръща на политическата сцена, вижте листата за европейските избори

Apr 9, 2019     zhelyo     4153
ФЕЙСБУК - Любимата партия на всички Българи, която тепърва има да открадне нещо, да отклони еврофонд, да лобира за някой гнусничък чичак и да направи богати ултрапосредствените си безгръбначни членове, обяви своето завръщане на изборната сцена.

Политическа партия Шльонск се регистрира къде погрешка, къде по съдба в коалиция с всички други партии да вземе участие в Европейските избори.

"Всички чужди кандидати са наши кандидати. За когото да гласувате, няма да сгрешите, ние от Шльонск сме приятели с всички и всички са ни членове" - увери безгрижната партия, която призова гражданите да се подпишат във всички подписки и да напишат ЕГН-тата си на челата за по-лесно.
Основна амбиция на партията е да вземе мнозинство в Европарламента и да го направи подчинен на България, а председател да му стане Цецка Цачева, Цветан Цветанов или Цеца Величкович.

"Няма да рекламираме другаде, реалността ни обслужва, а нашият медиен орган Не!Новините ще отговаря за фината шпакловка на терасните ни барбекюта" - споделиха шльонските кукловоди.

Какво очаквате от Шльонск?

Избери отговор!
Край