Вижте най-новата противоковидна мярка за търговските обекти, дали ще смогнат?

Apr 16, 2021     Debnadaviebna     2852
НА ДРУГАТА КАСА - Като най-нова противовирусна мярка министерството на здравеопазването обяви, че на големите търговски вериги ще бъде разрешено да продължат да работят на пълен капацитет, но само при едно условие - всички каси постоянно да работят и да обслужват клиенти.

От търговските вериги се оплакват, че това никога не е пробвано до сега, и не знаят възможно ли е изобщо в някой голям търговски обект всички каси да работят, при това не само за кратък мимолетен миг, ами за постоянно, и дали това няма да породи отваряне на черна дупка, или някакъв друг катаклизъм, какъвто и в ЦЕРН не могат да произведат.

От здравното министерство смятат тази мярка за единствения начин за избягване на струпването на хора пред касите на магазините, когато неизбежно настъпи следващото масово търсене на тоалетна хартия.
Като допълнително поощрение на търговските обекти да спазват стриктно противоепидемичните мерки, всеки обект, който се сдобие с какъвто и да е COVID SHIELD сертификат, получава и сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА" 2022.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.com/

"Уважаеми клиенти, отваряме каса 3"?

Избери отговор!
Край