Човек, който пуска мотивационни надписи върху книги и библиотеки, не е прочел смислена книга от 2006 насам

Sep 20, 2019     zhelyo     6095
ФЕЙСБУК - Човек, ежедневно приканващ приятелите си в социалната мрежа да бъдат умни, мислещи и успешни хора чрез вдъхновяващи цитати, чийто фон са книги и внушителни библиотеки, всъщност не е чел хубава книга от много време.

Самият той споделя, че чете сравнително много, но по-щателно разравяне в читателското му минало стига до 2006 година, когато за последно е чел нещо смислено, а именно - първите 50-ина страници от Швейк, но му дошла просташка и недостатъчно задълбочена във философски аспект.

"Чета автобиографии на успешни мъже и имам последните книги на Венета Райкова, от които съм прочел не всичко, но бая" - обяснява за най-скорошните си читателски подвизи инфлуенсърът.
По този начин той се превръща в модерните напоследък читатели за бройка, които не успяват да развият какъвто и да е усет за писмено слово, а поглъщат секцията "Най-продавани" подобно на гъска - фураж.

Разбира се, това не повлия на цивилизацията ни по никакъв начин, но тази дописка изгуби сумарно стотици минути човешки живот, докато бъде прочетена.

Счупвате ли се да четете?

Избери отговор!
Край