Лятото пак много неусетно мина за човек, прекарал 3 месеца на морето, без да изтрезнее

Sep 1, 2021     zhelyo     5482
ПОСЛЕДНИ ДВЕ СЕДМИЦИ - Наш човек, който от юни почти не се е прибирал от морето, се оплака от неминуемия край на лятото, който ще настъпи най-късно до ноември, колкото и да се удебелява глобалното затопляне.

"Сякаш беше вчера, когато за първи път натопих крачета в голямата локва" - споделя унило романтикът, който е влизал във водата общо 3 пъти за целия си престой, в 2 от които е припаднал в нея и не помни.

Любителят на най-слънчевия сезон е бил със средно 1.8 промила алкохолно съдържание в кръвта от началото на сезона, като според очевидци вероятно тази стойност е щяла да бъде поне двойна, ако не го оставяха да спи по половин ден след припадане на плажа.
"Всяка година лятото е просто един къс и неусетен миг, иска ми се да можех да спирам времето" - допълва човекът, избрал най-големият ускорител на време - алкохола за свой неотлъчен спътник.

Междувременно човек, който не обича лятото и най-вече горещините, си признава, че и есента не обича с мръчкавото сиво време, но и двете са в пъти по-ОК от сезона на кишата.

 

Колко дълго ви е лятото?

Избери отговор!
Край