Човек харчи 1/2 от парите си за бира и цигари, иска с милиардите за телескопи да се нахранят бедните като него

Jul 14, 2022     zhelyo     4117
ОНЛАЙН - Супер интелигентен геополитически анализатор, историк, епидемиолог, хуманист и застъпник за всевъзможни виртуални каузи отдели от напрегнатото си ежедневие за друга тема.

"Гледам от няколко дни телешки възторг как някакво скеле в космоса с фотоапарат на върха е снимало звезди. Ми то, като напишеш в чичо гугъл звезди и мъглявини, си има бол снимки. Но най-циничното e, че за тая щуротия са потънали милиарди народна пара" - възмущава се Х. Г. (36), който освен експерт, в свободното си време официално се води безработен.

Мъжът, който харчи основно за цигари и бира малкото пари, с които разполага, подчерта, че по този начин богатите стават все по-богати, а за пенсионерите и нормалните хора като него все няма и няма.
"При Тодор Живков можеше и да се краде, но винаги оставаше и за хората. А сега с тия изгъзици гладните стават все повече" - споделя мъжът, живял само първите 4 години от живота си по Байтошово време, докато игнорира фактите, че бедността в света понастоящем е най-ниска откак свят светува.

Наблюденията на човечния специалист бяха оценени високо от обитателите на социалните мрежи и те му благодариха за анализа и го споделиха в няколко разнообразни групи с културното допускане, че може да се стори интересно на читателите.
 

За какво може да се похарчат тия пари, вместо за някакъв си телескоп?

Избери отговор!
Край