Българин изобрети нов Facebook, в който да не те трият за псуване

Oct 2, 2017     zhelyo     8135
ИНТЕРНЕТ - Нашенецът Чилибон Маринков изобрети нова социална мрежа, базирана като концепция изцяло на Facebook, но по-яка.


Създателят на startup-а PolitKurect е направил пълно копие на Facebook, но в което профила ти да не се трие, ако използваш някоя цинична дума или качиш смешна снимка на ташаци, приличащи на киви.


"Напоследък всички изядоха по няколкодневни ban-вания, задето ботовете на Facebook са по-обидчиви от Българския Хелзинкски комитет по време на цикъл. Затова си зададох въпроса какво ще стане, ако има Фейсбук, в който спокойно хората да може да се обиждат и да има по някоя смешна гнусотийка" - споделя нашенският Цукерберг - Чилибон.
Новата социална мрежа се казва Kurbook и както може да се досетите, в нея ще има специален изкуствен интелект, който автоматично разпознава пенисите на потребителите в снимките и tag-ва притежателите им.


Разбира се, в Kurbook ще има правила и няма да е съвсем безнаказано - ban-вания ще има за публикуване на цинични порнографски материали и селфита от всякакво естество, тъй като селфито е тъпотия и ако нямате приятели, които да ви снимат, не се показвайте по Интернет, ебаси.

Ядохте ли бан във Фейса?

Избери отговор!
Край