Седмичен не!хороскоп: 26.03 - 01.04

Mar 26, 2018     beasta     4829
Изобщо не си и помисляйте да се превъртате на лост като президента, защото ще паднете и ще се ударите толкова лошо, че после ще се наложи да си седите само у вас, дори когато навън е топло и приятно. Ето ви други ценни съвети за живота:

Овен - Заради неоспоримата ви прилика с кокер шпаньол, докато се разхождате навън, ще ви упоят, кастрират и пуснат отново на свобода.
 
Телец - Приготвяте домашно суши, което изглежда по такъв начин, че ако го види японец, би си направил харакири с картофобелачка.

Близнаци - Проявявате хитрост и във всяко ястие, което приготвяте, слагате няколко таблетки активен въглен, за да може да неутрализират, ако евентуално нещо сте сгафили.
Рак - Ще изпитате един от онези моменти на радост, в който си намирате нещо забравено в джоба на якето, във вашия случай това ще бъде изсъхнала рибена глава.

Лъв - Преструвате се на премръзнал щъркел и чакате някой добър човек да ви взема вкъщи на топло, да ви нахрани и да ви обича.

Дева - Опитвате се да откажете децата си от сладкото и шоколада, като приготвявате домашен с тоалетно, вместо краве мляко.

Везни - Пращате няколко ваши снимки на модна агенция, за да разберете дали имат интерес към тях, а те ги препращат към най-смешните животни и хора на планетата, защото там биха се вписали по-добре.

Скорпион - Записвате се за участие в Стани богат, но подчертавате, че искате да сте в ролята на водещия, защото реално той е единственият човек, който прави пари от предаването.
Стрелец - Калявате тялото си и си засилвате имунитета със серия от последователни горещи и ледени душове, докато стигнете до фаза, в която сте умрели и няма как да се разболеете от каквото и да е било.

Козирог - Напускате университета с надеждата, че ще станете следващия голям предприемач, за съжаление звездите са ви отредили да сте просто шлосер.

Водолей - Трябва да сте особено внимателни в отбелязването на деня на шегата, за да не стане като миналата година, когато вместо смях и усмивки, получихте разбит нос.

Риби - Изваждате си летните дрехи от гардероба и виждайки размерите им, се замисляте дали последното топло време не е било през 97-ма година.

 

Готови ли сте да родите смешка в неделя?

Избери отговор!
Край