Седмичен не!хороскоп: 22.03 - 28.03

Jul 11, 2022     beasta     3396
Овен - Опитвате се да наемете Волен Сидеров и да го изпратите при шефа ви, за да му потърси сметка как може да дава такива ниски заплати на страхотни хора като вас.

  Телец -  Имате нужда от вдъхновение и затова ще прекарате няколко допълнителни часа в тоалетната, където ви хрумват с една идея по-гениални идеи отколкото под душа.

  Близнаци - Забременявате от шефа си, но за разлика от служителите на Илън Мъск, вие няма да имате никакви привилегии, като даже може и да ви уволнят.
  Рак - Не ви пука, че са махнали ДДС-то за хляба, защото вие от край време ядете само пасти.

  Лъв - Не би трябвало да ви притесняват високите температури навън, защото телесната ви ще надвиши 39 и навън ще ви се стори студено.

  Дева - Започвате отсега да се карате с хората и да разваляте приятелства, защото постоянно питате кой за кого ще гласува на предстоящите избори.  

  Везни - Вече не сте на по 20 години и след цяла нощ купонясване, на другия ден ще се чувствате като Кубрат Пулев след последния му мач с Дерек Чисора.

  Скорпион - Обяснявате на баба си, че си търсите половинка в мобилно приложение за запознанства, а тя се кръсти и осъзнава, че явно завинаги ще си останете сами.
  Стрелец - На сватба ще видите, че букетът на булката лети към приятелката ви и не че сте суеверни, но бързате да я изблъскате преди да е предизвикала съдбата с нещо необмислено. 

  

Козирог - Ако работите поне през половината от времето, което прекарвате в разглеждане нови автомобили, няма да е изненада да можете и да си ги позволите някой ден.

  Водолей - Събуждате се на непознато място и за момент си мислите, че сте си легнали с плашило, но после забелязвате, че всъщност виждате себе си в огледало.


Риби - Обувате сандали с чорапи, но не защото сте невменяеми, а защото ноктите на краката ви не позволяват да ги показвате на хората.

Как ще избутате седмицата?

Избери отговор!
Край