Седмичен не!хороскоп: 09.04 - 15.04

Apr 9, 2018     beasta     4733
Внимавайте с живота си, защото ако го загубите, шансовете ви за възкръсване са пренебрежимо близки до 0. Ето ви бъдеще:

Овен - Ще се озовете на задната седалка на непознат автомобил с Лиляна Павлова, с която ще дискутирате цената на винетките и рецепти за приготвяне на гореща пача.
 
Телец - Предлагате на правителството вместо да харчи пари за глупости като донасяне на благодатния огън, следващия път да прати самолета да донесе наливна бира от Германия или Чехия.

Близнаци - Ще зарежете всичко и ще сбъднете детската си мечта да станете принцеса, без да се интересувате от това какво мислят жена ви и децата.
Рак - Ще се събудите с леко зачервено гърло и гласа на Койна Русева, гърлото ще се оправи, но с дрезгавия глас няма да се разделите поне 10 години.

Лъв - Съжалявате, защото ако знаехте, че може толкова лесно да се избяга от затвора, отдавна щяхте да сте изпозастреляли тъпанарите, които ви дразнят.

Дева - Установявате, че след празниците сте приели формата на козунак от магазина - подути, леко пожълтели и напълно изкуствени.

Везни - За да увеличите продуктивността си на работното място, си обувате памперс за възрастни с надеждата, че по този начин може да изкарате цял ден пред компютъра, без да мърдате.

Скорпион - Обмисляте дали няма да е по-добре да си откраднете нов автомобил и ако ви хванат да полежите година в затвора, отколкото да дадете толкова пари за купчина ламарина.
Стрелец - Без да искате ще се озовете при Алиса в страната на чудесата, но след като изтрезнеете ще съжалявате горчиво и ще се нуждаете от венеролог.

Козирог - Купувате си тромпет с идеята, че по този начин за първи път от устата ви ще може да излезе нещо красиво.

Водолей - Предизвиквате семеен скандал, казвайки на жена си, че по-скоро бихте изпили халба с химическото оръжие Новичок, отколкото да ядете от експерименталната й супа.

Риби - Обещавате си, че ще промените теглото си до неузнаваемост, но не се ангажирате с коментари в коя посока ще бъде това.

Пърдите ли яйцата?

Избери отговор!
Край