Седмичен не!хороскоп: 04.12 - 10.12

Dec 4, 2017     beasta     5292
Ако си смените работата сега, имате шанс да сте на повече от едно фирмено коледно парти до края на годината. Вижте си бъдещето за още ценни съвети:

Овен - Снимате се хванати за ръка с гаджето ви с надеждата, че ще ви поканят на крайно нелеп разговор при Гала и ще изпиете по 1-2 кафета на аванта.

Телец - Искате от фейсбук да ви назначи за цензор и да спрете достъпа на поне една дузина досадни хора, които хабят интернет с присъствието си.
Близнаци - Вместо на заслужена почивка в топъл Тайланд, изведнъж се оказвате на също толкова далечно и екзотично място - центъра на Тутракан.

Рак - Отказвате се от това да си вземете рибки като домашен любимец, защото заради половинката ви вече имате нещо вкъщи, което не върши никаква работа, но е нещо за което трябва да се грижите.

Лъв - Пускате заплашителен имейл до всичките ви колеги, че ако не ви преведат заплата веднага, ще се наложи да изядете някой от тях.

Дева - Правите се една от онези ужасно изглеждащи маски за лице, с която за всеобща изненада изглеждате по-добре от преди и всички ви молят да не я сваляте никога.

Везни - Радвате се, че съседите ви са положили усилия да украсят коледно във входа, защото вече няма да се чудите откъде да откраднете украса за вкъщи.
Скорпион - За Никулден се маскирате като мазен шаран, с което се надявате никой от присъстващите на трапезата да не се оплаче от липсата на риба на масата.

Стрелец - Посрещате студентския празник 8-ми декември както повеляват традициите - в препълнено чалга заведение в Банско с хора, които сякаш са излезли от конкурс за посредственост.

Козирог - Канят ви като гост лектор в УНСС да изнесете лекция на тема “Защо висшето образование в България е толкова абсурдно, че по университетите канят най-нелепите лектори в страната”.

Водолей - Радвате се, че времето навън е лошо и можете да го използвате като оправдание, за да не излизате и да се виждате с досадните си приятели.

Риби - Нямате търпение за коледното парти на фирмата ви, където да споделите на всеки поотделно, че предпочитате коледен бонус вместо парти с безплатен алкохол и лоша храна.

Защо на Никулден се яде шаран?

Избери отговор!
Край